Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τι τρέχει με Σπυροπούλου – Ατζούν; Η ίδια απαντά, με έναν περίεργο τρόπο (vid)
LIFESTYLE

Τι τρέχει με Σπυροπούλου – Ατζούν; Η ίδια απαντά, με έναν περίεργο τρόπο (vid)

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ρώτησαν για τις φήμες που λένε που ανέλαβε την παρουσίαση του My Style Rocks επειδή έχει σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν πως: «Γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Γελάω με όλα αυτά, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν θα ήθελα […]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ρώτησαν για τις φήμες που λένε που ανέλαβε την παρουσίαση του My Style Rocks επειδή έχει σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν πως: «Γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Γελάω με όλα αυτά, τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Δεν θα ήθελα να τα διαψεύσω. Δεν ξέρω πώς ξυπνάω την επόμενη μέρα, τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα, επίσης, ότι από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου».

Κάπως έτσι έφτασε και η συζήτηση στον Alpha και στο μεγάλο καρφί της Κωνσταντίνας για το κανάλι.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πάρα πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό κι ενδεχομένως ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος, δύσκολα βγαίνει αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στο Πρωινό πήραν φωτιά!

«Αν έχει παράπονο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον Alpha, θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Θα πρέπει να μη μιλάει καθόλου και να λέει ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, είναι αχαριστία να το κάνει αυτό η Κωνσταντίνα!», είπε έξαλλος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είναι αγένεια να γυρίζει να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ο Alpha της άνοιξε την πόρτα και της έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει την όποια καριέρα, να μιλά για τοξικό περιβάλλον, γνωρίζοντας όλοι μας τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πόσα σχήματα άλλαξαν για να φταίνε όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από δίπλα της; Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πια…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις