Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τη γυναίκα που τον φρόντιζε σαν παιδί της δολοφόνησε ο 24χρονος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη γυναίκα που τον φρόντιζε σαν παιδί της δολοφόνησε ο 24χρονος

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία της 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν στενή επαφή, αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Και οι δύο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο. Κάπως έτσι λοιπόν, […]

Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία της 77χρονης στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν στενή επαφή, αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Και οι δύο έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό απέξω. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα, η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ήταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

Η γειτόνισσα που δεν πήγε ποτέ στο δείπνο, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό, τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί, λένε όσοι τους γνώριζαν. Δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο 24χρονος θόλωσε και κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 24χρονος ομολόγησε και συνελήφθη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις