Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Πετσίτης – Η ξανθιά τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει ο Πετσίτης – Η ξανθιά τραγουδίστρια που του έκλεψε την καρδιά

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται να ανεβαίνει ο “εκλεκτός” του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης Ο μυστικός σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά, σύμφωνα με ρεπορτάζ παντρεύεται με την αγαπημένη του Βίκυ Καρνέζη, τραγουδίστρια. Παρά την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της […]

Μανώλης Πετσίτης

Τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται να ανεβαίνει ο “εκλεκτός” του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης

Ο μυστικός σύμβουλος του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά, σύμφωνα με ρεπορτάζ παντρεύεται με την αγαπημένη του Βίκυ Καρνέζη, τραγουδίστρια.

Παρά την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου, ο “Μανόλο” ετοιμάζει τον γάμο του και περνάει καλά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso ο Μανώλης Πετσίτης και η Βίκυ Καρνέζη θα παντρευτούν το καλοκαίρι του 2019 και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο γάμος αναμένεται να γίνει στην Πάρο, από όπου κατάγεται η νύφη, με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Έρη Ζώρα.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2018.

Γνωρίστηκαν σε μία κοινή παρέα και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η νεαρή και ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της επαρχίας κυνηγώντας μια ευκαιρία για μεταγραφή στις μεγάλες πίστες.

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης Πετσίτης επιχειρούσε να χαθεί από τα στέκια της νύχτας ωσότου περάσει η καταιγίδα των αλλεπάλληλων αποκαλύψεων στον Τύπο σχετικά με τον ρόλο του στην κυβέρνηση.

Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι πέρασε μία μικρή κρίση, ωστόσο ειδικά το τελευταίο διάστημα που ο Πετσίτης βρέθηκε στο προσκήνιο, είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ, εξ ου και η απόφαση για τον γάμο.

Δείτε ακόμη:

Μαξίμου

Μανώλης Πετσίτης: Το πολυτελές διαμέρισμα, η βίλα και το «με τους παράνομους … στην Καισαριανή» του Ρέμου (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις