Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη
ΕΛΛΑΔΑ

Τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής έκανε ανακοίνωση σχετικά με τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα (23/7) Δευτέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι εξής πυρκαγιές: η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε 12:03 στη δασική έκταση στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη. Στο συμβάν […]

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

Το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής έκανε ανακοίνωση σχετικά με τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα (23/7) Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα οι εξής πυρκαγιές:

  • η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε 12:03 στη δασική έκταση στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη. Στο συμβάν επιχειρούν 68 οχήματα με 160 πυροσβέστες και 60 άτομα πεζοπόρο, μαζί με εθελοντικά οχήματα. Οργανωμένα απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι των οικισμών Γαλήνη, Μαρούλα και Πανόραμα στην Κινέτα.
  • η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:17 σε δασική έκταση στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Αττικής. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 60 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 15 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος επιχείρησαν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Έγινε οργανωμένη απομάκρυνση ατόμων από το Λύρειο Ίδρυμα καθώς και όλων των κατασκηνώσεων της ευρύτερης περιοχής.
  • η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε 18:32 σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Πανόραμα, στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου του δήμου Ωρωπού. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα.
  • η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε 15:56 σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Μετόχι Βρυσών, στα Χανιά Κρήτης.

Κλήση για απανθρακωμένο πτώμα δέχθηκε το ΕΚΑΒ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Αττική

Ανατριχιαστική μαρτυρία – Μωρό με σοβαρά εγκαύματα

Δήμαρχος Ραφήνας για φωτιές: «Υπάρχουν νεκροί»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις