Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα βάζει με τον Μέσι ο «Ντιεγκίτο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα βάζει με τον Μέσι ο «Ντιεγκίτο»

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα «βάζει» με Αργεντινή και Λιονέλ Μέσι. Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την εθνική Αργεντινής μετά τον αποκλεισμό της από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. «Έμοιαζε με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Δεν είναι ο Μέσι που ξέρουμε», εξέφρασε μεταξύ άλλων ο «Ντιεγκίτο». Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: «Θεός» ο Καβάνι, απέκλεισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης! (vids) […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τα «βάζει» με Αργεντινή και Λιονέλ Μέσι.

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την εθνική Αργεντινής μετά τον αποκλεισμό της από το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έμοιαζε με το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Δεν είναι ο Μέσι που ξέρουμε», εξέφρασε μεταξύ άλλων ο «Ντιεγκίτο».

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: «Θεός» ο Καβάνι, απέκλεισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης! (vids)

«Οι τρεις που έβαλε μπροστά ο προπονητής (Παβόν, Μέσι, Ντι Μαρία) ξέρουν να φτιάχνουν το παιχνίδι, αλλά δεν είναι επιθετικοί. Ήταν ένα ακόμη Μουντιάλ που δεν είχαμε συμπαγή ομάδα. Αυτό το έβλεπες από την στιγμή που δημιουργήθηκε στην φάση των προκριματικών».

Και συνέχισε:«Έκανε το λάθος να επιτεθεί και να αφήσει πολύ χώρο στον Εμπαπέ. Όταν ήμασταν στην επίθεση δεν ξέραμε τι να κάνουμε την μπάλα, σε αντίθεση με τους Γάλλους».

«Είδα πολύ μόνο του τον Λίο να παίζει πολύ μακριά από την περιοχή. Τον έβαλαν ως 9αρι και αυτός έπρεπε να τα κάνει όλα. Να δημιουργήσει, να τελειώσει φάσεις… Αυτό είναι ουτοπία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις