Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης στο… τραπέζι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης στο… τραπέζι

Δύσκολη αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα καθώς θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συνάντηση με τους επικεφαλής των Θεσμών. Στο… τραπέζι θα πέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ο νόμος Κατσέλη, ο εξωδικαστικός μηχανισμός, οι περικοπές των συντάξεων και η αύξηση του ΦΠΑ σε 5 νησιά του Αιγαίου. Από Δευτέρα αναμένεται να πιάσουν δουλειά τα τεχνικά κλιμάκια και την […]

Δύσκολη αναμένεται η ερχόμενη εβδομάδα καθώς θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συνάντηση με τους επικεφαλής των Θεσμών.

Στο… τραπέζι θα πέσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ο νόμος Κατσέλη, ο εξωδικαστικός μηχανισμός, οι περικοπές των συντάξεων και η αύξηση του ΦΠΑ σε 5 νησιά του Αιγαίου.

Από Δευτέρα αναμένεται να πιάσουν δουλειά τα τεχνικά κλιμάκια και την Τετάρτη προβλέπεται να αρχίσουν οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους επικεφαλής των Θεσμών Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Πίτερ Ντολμαν (ΔΝΤ), Φρανσέσκο Ντρούντι (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM).

Διαβάστε ακόμα

Επιστροφές ΕΦΚΑ: Διπλή παγίδα – Πώς θα γλιτώσετε

Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα– 88 στον αριθμό- με πολλά… σενάρια να προκύπτουν αν και η ελληνική κυβέρνηση τα διαψεύδει.

Μερικά ακόμα «αγκάθια» είναι ο ΕΝΦΙΑ, οι νέες αντικειμενικές αξίες, η πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και η εκπόνηση του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος (2019-2022) όπου θα πρέπει να διατηρηθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ ως το 2022.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις