Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα έχει «πάρει» ο Ρονάλντο με τη Ρεάλ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα έχει «πάρει» ο Ρονάλντο με τη Ρεάλ

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του διεθνούς ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Πορτογάλου άσου. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον Ρονάλντο ο οποίος παραμένει ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας , όπως φαίνεται και στο gazzetta, όσο αφορά στο μέλλον […]

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι με τη Ρεάλ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του διεθνούς ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον του Πορτογάλου άσου.

Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άρεσε στον Ρονάλντο ο οποίος παραμένει ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας , όπως φαίνεται και στο gazzetta, όσο αφορά στο μέλλον του.

Βλέπει πως οι υποσχέσεις για νέο βελτιωμένο συμβόλαιο δεν γίνονται πράξη, με τον ίδιο να ζητά πλέον 75 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Το αντίο του Ρονάλντο στον Ζιντάν

Χθες (5/6), στη Μαδρίτη συναντήθηκαν οι άνθρωποι της Ρεάλ και του Ζόρζε Μέντες, για να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται.

Να σημειωθεί πάντως πως ο ίδιος δεν κάνει κάποια δήλωση.

Διαβάστε ακόμα: Ποσό – μαμούθ στον Ρονάλντο από την Παρί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις