Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταλαιπωρία για τους επιβάτες η Πέμπτη (31/5)
ΕΛΛΑΔΑ

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες η Πέμπτη (31/5)

Δύσκολη αναμένεται να είναι η Πέμπτη 31/5 λόγω της απεργίας στα λεωφορεία και της στάσης εργασίας στο Μετρό Την Πέμπτη, λοιπόν, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου. Διαβάστε ακόμα: «Το απολαμβάναμε» – […]

Δύσκολη αναμένεται να είναι η Πέμπτη 31/5 λόγω της απεργίας στα λεωφορεία και της στάσης εργασίας στο Μετρό

Την Πέμπτη, λοιπόν, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στο κλείσιμο του αμαξοστασίου Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Διαβάστε ακόμα: «Το απολαμβάναμε» – Νέα στοιχεία για την υπόθεση διαστροφής στη Λέρο

Την ίδια μέρα το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινηθεί μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων ενώ ο ηλεκτρικός θα ακινητοποιηθεί από τις 05.00 ως τις 08.00.

Οι εργαζόμενοι με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν ότι «στην μεθοδευμένη από τις μνημονιακές κυβερνήσεις απαξίωση των δομών , των υποδομών, την τραγική κατάσταση από την έλλειψη προσωπικού, υλικών, ανταλλακτικών και αναλωσίμων έρχεται να προστεθεί και η μνημονιακή επιταγή εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και των αστικών συγκοινωνιών σε ιδιωτικά συμφέροντα μέσω του υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις