Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη ο επικίνδυνος δραπέτης των Βιλίων, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο επικίνδυνος δραπέτης των Βιλίων, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Τέσσερα 24ωρα μετά την απόδραση με τρόπο κινηματογραφικό από τα κρατητήρια της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση ο 40χρονος Αλβανός δραπέτης, αυτός που έγινε γνωστός ως ο “ληστής των Βιλίων”. Η σύλληψή του επετεύχθη με τη συμμετοχή των ανδρών της ΕΚΑΜ, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλαν αστραπιαία σε διώροφη κατοικία […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τέσσερα 24ωρα μετά την απόδραση με τρόπο κινηματογραφικό από τα κρατητήρια της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση ο 40χρονος Αλβανός δραπέτης, αυτός που έγινε γνωστός ως ο “ληστής των Βιλίων”.

Η σύλληψή του επετεύχθη με τη συμμετοχή των ανδρών της ΕΚΑΜ, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα, εισέβαλαν αστραπιαία σε διώροφη κατοικία στο Χαϊδάρι, όπου είχε βρει καταφύγιο ο ένοπλος, ο οποίος έχει πυροβολήσει και κατά αστυνομικού, στα Βίλια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αιφνιδιασμός ήταν τέτοιος που δεν πρόλαβε να προβάλει αντίσταση.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες επιχείρησε να διαφύγει ο άνδρας που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της μητέρας του.

Ούτε εκείνος μπόρεσε να διαφύγει κι έτσι μαζί με τη μητέρα toy μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ασφάλειας Δυτικής Αττικής προκειμένου να πληροφορηθούν οι αστυνομικοί πώς τελικά κατάφερε να δραπετεύσει.

Η απόδραση, που εξέθεσε την ΕΛ.ΑΣ, καθώς το κτήριο όπου στεγάζεται η Ασφάλεια Δυτικής αττικής εγκαινιάστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο παρουσία και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγινε ξημερώματα της τρίτης 18 Δεκεμβρίου.

Ο Αλβανός κακοποιός – ληστής και στα ΕΛΤΑ αλλά και μοναχικών ηλικιωμένων γυναικών, άγνωστο πως είχε προμηθευτεί λίμα και λιμάριζε τα κάγκελα του κελιού σχεδόν ανενόχλητος, αφού δεν υπήρχε απ’ έξω σκοπός!

Είχε μεταφερθεί στην Ασφάλεια από το νοσοκομείο καθώς στην ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε γίνει στα Βίλια είχε τραυματισθεί από σφαίρες από έναν αστυνομικό του τοπικού Σταθμού και είχε συλληφθεί τραυματίας.

Φαίνεται ότι κάπου στη διαδρομή προμηθεύτηκε από ανθρώπους του τη λίμα.

Στο κελί βρισκόταν ήδη και ο Αλβανός συνεργός του με τον οποίο μαζί διέπραξαν τη ληστεία στα Βίλια σε βάρος των ΕΛ.ΤΑ που εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικό.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης επιχείρησε να διαφύγει και ο δεύτερος ληστής, αλλά ο σκοπός ο εξωτερικός έτρεξε και κατάφερε να τον συλλάβει.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έψαχναν νυχθημερόν πληροφορίες για τον 40χρονο δραπέτη και εν τέλει πήραν την πληροφορία ότι βρίσκεται σε διώροφο κοντά στο Δάσος Χαϊδαρίου επί της οδού Σωκράτους.

Κλήθηκε και η ΕΚΑΜ λόγω της επικινδυνότητάς του καθώς δεν διστάζει να πυροβολεί και επετεύχθη η σύλληψή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις