Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στο… κρησφύγετο του Χίου: «Οπλοφορώ εδώ και επτά χρόνια»
ΕΛΛΑΔΑ

Στο… κρησφύγετο του Χίου: «Οπλοφορώ εδώ και επτά χρόνια»

Από το… κρησφύγετο στο οποίο βρίσκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μιλά για όσα του προσάπτουν. «Σήμερα στην Ελλάδα αντί να κυνηγάνε αυτούς που επιτέθηκαν στον άνθρωπο που χάνει αίμα στην εντατική, τον Σταματιάδη, η μισή αστυνομία της Αθήνας ψάχνει τον γιαγκούλα τον Χίο και η υπόλοιπη της περιφέρειας έβγαλε τις φωτογραφίες του Παλαιοκώστα μπας και […]

Από το… κρησφύγετο στο οποίο βρίσκεται ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μιλά για όσα του προσάπτουν.

«Σήμερα στην Ελλάδα αντί να κυνηγάνε αυτούς που επιτέθηκαν στον άνθρωπο που χάνει αίμα στην εντατική, τον Σταματιάδη, η μισή αστυνομία της Αθήνας ψάχνει τον γιαγκούλα τον Χίο και η υπόλοιπη της περιφέρειας έβγαλε τις φωτογραφίες του Παλαιοκώστα μπας και βρεθεί κανείς ρουφιάνος και τον καρφώσει για να πάρει την επικήρυξη», εκφράζει στο protothema. gr.

Διαβάστε ακόμα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον πυροβολισμό δικαστικού επιμελητή

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάνει λόγο για απόπειρα εκβιασμού του από τον δικαστικό επιμελητή, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, να ζήτησε χρήματα προκειμένου να μεσολαβήσει για να κλείσει δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του.

«Έχω νόμιμη άδεια οπλοφορίας εδώ και επτά χρόνια. Γιατί έχει διαταχθεί μια έρευνα από τον Ζαγοραίο για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Λέω λοιπόν στους εισαγγελείς ότι διατηρώ νόμιμη άδεια οπλοφορίας εδώ και επτά – οκτώ χρόνια», προσθέτει στο protothema. gr.

Μάλιστα, συνεχίζει να αρνείται ότι πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή για εκφοβισμό, ενώ δηλώνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα και πριν το πέρας του αυτοφώρου.

Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Χίος για τον πυροβολισμό: Τι έγινε ρε παιδιά; Πάλι με ψάχνουν τα μπατσάκια;

«Λάμβανα στο κινητό τηλέφωνο, που είναι και το τηλέφωνο καταγγελιών της εκπομπής, μηνύματα του στυλ δώσε 200, δώσε 300 να κλείσουμε την ιστορία με την Αλβανή υπουργό και κάτι ιστορίες τέτοιες. Και με είχε βάλει σε σκέψεις. Δεν σου κρύβω ότι το βράδυ ήμουν στη τσίτα. Ξαφνικά όταν χτυπάει ένα κουδούνι, όταν κάποιος σπρώχνει τη πόρτα και μπαίνει με την πλάτη, δηλαδή περίπου σπάζει την πόρτα επειδή δεν του ανοίγει κανείς συνάδελφος που βρίσκεται εκεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις