Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στον «αέρα» το Πρωτάθλημα – Παραμένει ορατό το Grexit
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον «αέρα» το Πρωτάθλημα – Παραμένει ορατό το Grexit

Παραμένει ορατό το σενάριο του Grexit, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να μην αλλάζει στάση ως προς τη διακοπή του. Ο κος Βασιλειάδης, εμμένει στις υπογραφές στις δέσμες μέτρων με τη FIFA να περιμένει μέχρι σήμερα (22/3) Παρασκευή, που υπάρχει το deadline. Στόχος του Υφυπουργού είναι να μην υπάρχει πρωτάθλημα μέχρις ότου ληφθούν τα μέτρα που […]

Παραμένει ορατό το σενάριο του Grexit, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να μην αλλάζει στάση ως προς τη διακοπή του.

Ο κος Βασιλειάδης, εμμένει στις υπογραφές στις δέσμες μέτρων με τη FIFA να περιμένει μέχρι σήμερα (22/3) Παρασκευή, που υπάρχει το deadline.

Στόχος του Υφυπουργού είναι να μην υπάρχει πρωτάθλημα μέχρις ότου ληφθούν τα μέτρα που ζητάει. Από το υφυπουργείο βγαίνει πως οι FIFA / UEFA είναι σύμφωνες με τις ενέργειές του και στα όσα έχει προτείνει.

Διαβάστε ακόμα:

Οι 8 δεσμεύσεις των ΠΑΕ για το Πρωτάθλημα – Τι πρέπει να υπογράψουν

Στην παρούσα φάση ο κίνδυνος του GREXIT παραμένει, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να περιμένει το τελικό έγγραφο με τις υπογραφές των ομάδων.

Το δεσμευτικό έγγραφο θα σταλεί από την ΕΠΟ σε Χέρμπετ Χούμπελ, FIFA και UEFA.

Ποιες ομάδες υπέγραψαν

Ο ΠΑΟΚ έστειλε υπογεγραμμένη την επιστολή, αλλά κάνει και τις δικές του παρατηρήσεις. Επιπλέον, η Ένωση υπέγραψε το έγγραφο.

Μετά τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ και την Ξάνθη ούτε και ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τις προτάσεις για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Πάντως, είναι θετικός να συμμετάσχει με τις άλλες ΠΑΕ σε συζήτηση με βάση τα όσα αναφέρει ο κος Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις