Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» του παράνομου κυκλώματος
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο «εγκέφαλος» του παράνομου κυκλώματος

Στη φυλακή βρίσκεται και ο «εγκέφαλος» του παράνομου κυκλώματος εμπορίας αντικαρκινικών φαρμάκων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν οι απολογίες συνολικά 21 ατόμων από τους οποίους έχουν προφυλακιστεί οι 6. Διαβάστε ακόμα Αδίστακτο κύκλωμα – Θησαύριζαν στην πλάτη των ασθενών Παράλληλα, στη φυλακή οδηγήθηκε και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος και πρόκειται για έναν […]

Στη φυλακή βρίσκεται και ο «εγκέφαλος» του παράνομου κυκλώματος εμπορίας αντικαρκινικών φαρμάκων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ξημερώματα ολοκληρώθηκαν οι απολογίες συνολικά 21 ατόμων από τους οποίους έχουν προφυλακιστεί οι 6.

Διαβάστε ακόμα

Αδίστακτο κύκλωμα – Θησαύριζαν στην πλάτη των ασθενών

Παράλληλα, στη φυλακή οδηγήθηκε και ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος και πρόκειται για έναν Αιγύπτιο που αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών κατηγοριών.

Τα άτομα που έχουν προφυλακιστεί, σύμφωνα με το protothema. gr, είναι ένας φαρμακοποιός, δυο νοσηλεύτριες του Λαϊκού Νοσοκομείου, ένας πρώην νοσηλευτής του ίδιου νοσοκομείου, ο εγκέφαλος του κυκλώματος και ο φερόμενος ως συνεργός του.

Διαβάστε ακόμα

Παράνομο κύκλωμα φαρμάκων – Αυτοί είναι οι συλληφθέντες

Επιπλέον, δυο κατηγορούμενοι – ένας ιδιοκτήτης φαρμακαποθήκης και ένας γιατρός – έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς το θέμα της προφυλάκισης τους ή μη.

Τέλος, οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη ενός ακόμη κατηγορουμένου, ενός αλλοδαπού για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις