Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Στη φωτιά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς αντιμετωπίζει απόψε την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας στις 22:00 στο COSMOTE SPORT 1. Στη μέχρι τώρα πορεία τους οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αποκλείσουν θεαματικά τη Βασιλεία […]

Στη φωτιά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ρίχνεται σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς αντιμετωπίζει απόψε την Μπενφίκα στη Λισαβόνα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας στις 22:00 στο COSMOTE SPORT 1.

Στη μέχρι τώρα πορεία τους οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αποκλείσουν θεαματικά τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά η Μπενφίκα και το Ντα Λουζ είναι μια άλλη υπόθεση. Αναμφισβήτητα ο βαθμός δυσκολίας είναι διαφορετικός, ο προπονητής του ΠΑΟΚ όμως Λουτσέσκου τόνισε τόνισε ότι δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία για αυτόν και την ομάδα του, ενώ στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, δεν δηλώθηκε για τα δύο ματς ο Βέρνμπλουμ, ενώ δεν υπολογίζεται ο Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι τραυματίας, χωρίς ο Λουτσέσκου να έχει αποκαλύψει τον αντικαταστάτη του. Ουσιαστικά μια θέση παίζεται στην ενδεκάδα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μοιάζει δύσκολο να αλλάξει πολλά πράγματα στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή που ρολάρει καλά ο ΠΑΟΚ.

Τραυματίες για την Μπενφίκα είναι ο Κροβίνοβιτς, ο Ζόνας και ο Εμπουεχί, ενώ και ο Καστίγιο, που αποκτήθηκε πρόσφατα έχει πρόβλημα και δεν θα παίξει. O Αλμέιντα ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Αν δεν είναι στο 100% δεν θα ρισκάρει ο Ρουί Βιτόρια. Τέλος, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κορχία που ήρθε πρόσφατα από την Σεβίλλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις