Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη Γαλατασαράι ο Μήτρογλου – Σκίμπε: “Θα πετύχει, έχει ένστικτο killer”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Γαλατασαράι ο Μήτρογλου – Σκίμπε: “Θα πετύχει, έχει ένστικτο killer”

Παίκτης της Γαλατάσαράι θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε και πόζαρε με τη φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη. Ο Μήτρογλου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενάμιση έτους από τη Μαρσέιγ. Το συμβόλαιο που του πρότειναν οι Τούρκοι […]

Κώστας Μήτρογλου

Παίκτης της Γαλατάσαράι θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός ανακοινώθηκε και πόζαρε με τη φανέλα της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μήτρογλου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με τη μορφή δανεισμού διάρκειας ενάμιση έτους από τη Μαρσέιγ.

Το συμβόλαιο που του πρότειναν οι Τούρκοι προβλέπει πάγιες ετήσιες απολαβές στα 3,5 εκατ. €, αλλά και μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης στόχων που φτάνουν στις 500.000 € ανά σεζόν.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1090947491036573697

Η Γαλατάσαράι έχει συγκεντρώσει μετά 19 ματς στη Superlig 35 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο κυνήγι της πρωτοπόρου, Μπασάκσεχιρ (41 βαθμοί).

Ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (31/1) και την απόκτηση του Εμπάιγ Ντιάν.

Του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή, με 20 γκολ από την Κασίμπασα.

Αυτή είναι η έβδομη διαφορετική ομάδα στην καριέρα του μετά τους Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα και Μαρσέιγ.

Με τη φανέλα της τελευταίας πέτυχε συνολικά 12 γκολ στη Ligue 1, τρία στο Coupe de France και ένα στο Coupe de la Ligue.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 14 φορές στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τρία γκολ, 21 λεπτά στο Coupe de la Ligue και σε πέντε ματς στο Europa League.

Η UEFA παίζει βίντεο Μήτρογλου με Ολυμπιακό

Η UEFA αναφέρθηκε στην μετακίνηση του «πιστολέρο» αναρτώντας ένα tweet στο οποίο ρωτά ποια ομάδα που συμμετέχει στο Europa League έκανε την καλύτερη μεταγραφή.

https://twitter.com/EuropaLeague/status/1091024420683034624

Σκίμπε: «Ο Μήτρογλου πρώτη μου επιλογή στην Εθνική, θα πετύχει στην Τουρκία»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μίκαελ Σκίμπε για τον διεθνή επιθετικό. Όπως δήλωσε σε τουρκικά μέσα, ο Μήτρογλου αποτελούσε την πρώτη του επιλογή για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας.

Σημείωσε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ένστικτο «killer».

«Ο Μήτρογλου είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στη σύνθεση της Εθνικής Ελλάδας. Μόνο για ένα διάστημα δεν μπορούσε να προσφέρει λόγω τραυματισμού. Ήταν πολύ καλός τόσο στην εθνική, όσο και στους συλλόγους που αγωνίστηκε. Είχε επιτυχία».

«Το πιο σημαντικό στοιχείο στον Μήτρογλου είναι τα τελειώματα των φάσεων. Ο Κώστας είναι στράικερ που μπορεί να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία. Παρότι το αριστερό του πόδι είναι ελαφρώς καλύτερο, μπορεί να χρησιμοποιήσει και το δεξί εξίσου αποτελεσματικά.

Είναι πολύ σημαντικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο πόδια. Οι επιθετικοί αυτού του στιλ έχουν μεγάλο πλεονέκτημα στο να σκοράρουν. Η τεχνική του επίσης είναι πολύ καλή, ενώ είναι καλός και με το κεφάλι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις