Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στην Βουλή η τροπολογία για τις συντάξεις
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Βουλή η τροπολογία για τις συντάξεις

Τροπολογία, για να μην γίνουν οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου 2019, κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή. Πρόκειται για την κίνηση που είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν «ξεχνά» την τροπολογία για τις συντάξεις η ΝΔ Η ΝΔ, με […]

Τροπολογία, για να μην γίνουν οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου 2019, κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή.

Πρόκειται για την κίνηση που είχε προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν «ξεχνά» την τροπολογία για τις συντάξεις η ΝΔ

Η ΝΔ, με την τροπολογία, καλεί την κυβέρνηση να «καταργήσει τώρα τις διατάξεις που προβλέπουν την αναπροσαρμογή κύριων και επικουρικών συντάξεων από 1-1-2019, ως ελάχιστη ανταπόκριση στα υπερβολικά βάρη τα οποία επωμίστηκαν οι Έλληνες πολίτες, ειδικότερα τα ασθενέστερα εισοδηματικά στρώματα, από τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης».

Κουρουμπλής: Η προϋπόθεση για να μην κοπούν οι συντάξεις

Παράλληλα, σημειώνει ότι αυτές οι περικοπές «δεν περιλαμβάνονται στο τρίτο αχρείαστο μνημόνιο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2015 αλλά ενσωματώθηκαν μεταγενέστερα και αποτελούν το κόστος των καθυστερήσεων και της ανικανότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις