Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στην ανακρίτρια η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου
ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανακρίτρια η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων. Η 44χρονη γιατρός η οποία φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση, μετά την σύλληψη της πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Διαφθοράς. Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία! Κακοποίηση αυτιστικού μαθητή από εκπαιδευτικούς (vid) […]

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η 44χρονη γιατρός η οποία φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση, μετά την σύλληψη της πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Διαφθοράς.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία! Κακοποίηση αυτιστικού μαθητή από εκπαιδευτικούς (vid)

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της αφορούν τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Η κατηγορουμένη εργαζόταν ως επίκουρος, βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η ανάμειξη της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, προκύπτει από εικονικές συνταγογραφήσεις που εντοπίστηκαν κατά τον εσωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες συλλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις