Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στο Ζεφύρι – Η νεαρή πιθανόν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στο Ζεφύρι – Η νεαρή πιθανόν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών

Σοκ στο Ζεφύρι Η κοπέλα που βρέθηκε άγρια βιασμένη στην άκρη του δρόμου σε κωματώδη κατάσταση, δίνει ακόμα μάχη να κρατηθεί στη ζωή Η νεαρή αλλοδαπή νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Όπως δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση και τα στοιχεία της Αστυνομίας η νεαρή ενδεχομένως να είχε ναρκωθεί από τους δράστες και έτσι δεν φέρεται να […]

Σοκ στο Ζεφύρι

Η κοπέλα που βρέθηκε άγρια βιασμένη στην άκρη του δρόμου σε κωματώδη κατάσταση, δίνει ακόμα μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Η νεαρή αλλοδαπή νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Όπως δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση και τα στοιχεία της Αστυνομίας η νεαρή ενδεχομένως να είχε ναρκωθεί από τους δράστες και έτσι δεν φέρεται να προέβαλε καμία αντίσταση.

Από την εξέταση προέκυψε πως έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα και όχι εξωτερικές- είχε βιαστεί φύσει και παραφύσει- ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμένη.

Η αστυνομία εκτιμά ότι τη μετέφεραν στο Ζεφύρι από άλλο σημείο και την εγκατέλειψαν εκεί.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. Αυτό που εκτιμούν είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά από τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλείδα έχει τατουάζ με γράμματα και μικρά σύμβολα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις