Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στη Χαλκίδα: Παντρεμένος με παιδιά έκανε γάμο “μαϊμού” με την ερωμένη του
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στη Χαλκίδα: Παντρεμένος με παιδιά έκανε γάμο “μαϊμού” με την ερωμένη του

Υπόθεση που θυμίζει σενάριο ταινίας, με μια γυναίκα να έχει εξαπατηθεί πλήρως, έρχεται στη δημοσιότητα από τη Χαλκίδα Οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν χάσει τον ύπνο τους, μετά την αποκάλυψη πως το 2014 επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε γάμος μαϊμού, μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας. Ένας γιατρός παντρεύτηκε την αγαπημένη του και οι δυο τους, […]

Υπόθεση που θυμίζει σενάριο ταινίας, με μια γυναίκα να έχει εξαπατηθεί πλήρως, έρχεται στη δημοσιότητα από τη Χαλκίδα

Οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν χάσει τον ύπνο τους, μετά την αποκάλυψη πως το 2014 επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, πραγματοποιήθηκε γάμος μαϊμού, μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας.

Ένας γιατρός παντρεύτηκε την αγαπημένη του και οι δυο τους, με καταγωγή από την Αθήνα, άνοιξαν το σπιτικό τους στην πρωτεύουσα. Κουμπάροι, γνωστοί άνθρωποι της Χαλκίδας, ενώ υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες που δείχνουν όλους τους πρωταγωνιστές, εκτός από τον άνθρωπο που τέλεσε τον γάμο.

Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να και η γυναίκα ήρθε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από τον Δήμο Χαλκιδέων.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πάει καλά καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ.

Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της κι άρχισε να εξιστορεί στους υπαλλήλους τα πάντα, περιμένοντας να ακούσει πως έκαναν κάποιο λάθος! Τους είπε ακόμη ότι ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, και έτσι διάλεξε τον …γάμο μαϊμού. Στη συνέχεια, έζησε με την εκλεκτή της καρδιάς του στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη.

Ο Δήμος έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και πώς στήθηκε η αδιανόητη απάτη εις βάρος μιας γυναίκας.

Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις