Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ στην Ακτή Κονδύλη – Άνοιξαν πυρ και γάζωσαν “νονό”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ στην Ακτή Κονδύλη – Άνοιξαν πυρ και γάζωσαν “νονό”

Mαφιόζικη επίθεση στις 9.30 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, ώρα που η περιοχή σφύζει από κόσμο Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα, στην Ακτή Κονδύλη 4. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για […]

Mαφιόζικη επίθεση στις 9.30 το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, ώρα που η περιοχή σφύζει από κόσμο

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα, στην Ακτή Κονδύλη 4.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα φέρεται να έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για «υποθέσεις εκβιασμών» και να κρύβεται πίσω από πρόσφατες εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου σε βάρος νονών της νύχτας.

Είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου με «εντολέα» μεγάλο όνομα της νύχτας -έγκλειστο στις φυλακές και στόχο- υποψήφιο θύμα, δικαστικό.

Το συμβόλαιο αυτό δεν εκτελέσθηκε. Ο ίδιος φέρεται να  συνδέεται και με άλλη υπόθεση δολοφονίας με υπόβαθρο ξεκαθάρισμα στη νύχτα.

Ο άνδρας βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας, όταν τον πλησίασε ένα λευκό βαν με δύο επιβάτες.

Ο συνοδηγός τον «γάζωσε» με καλάσνικοφ πετυχαίνοντάς τον τρεις φορές: μία στην κοιλιακή χώρα, μία στον σβέρκο και άλλη μία στο γόνατο.

Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο της επίθεσης, βρέθηκε καμένο το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ μέσα στο όχημα βρέθηκε, επίσης καμένο, το όπλο, τύπου καλάσνικοφ, που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις