Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ: Σιβηριανός τίγρης πήγε να κατασπαράξει υπάλληλο του ζωολογικού κήπου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ: Σιβηριανός τίγρης πήγε να κατασπαράξει υπάλληλο του ζωολογικού κήπου

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στον  ζωολογικό κήπο στο Καλίνινγκραντ της  Ρωσίας, όταν ένας σιβηριανός τίγρης επιτέθηκε σε νεαρή υπάλληλο. Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το πρόσωπο της κοπέλας αιμορραγούσε και έδινε μάχη να ξεφύγει από το ζώο. Οι ίδιοι πετούσαν τρομοκρατημένοι πράγματα και καρέκλες, κίνηση που φαίνεται πως της έσωσε τη ζωή. Το μεγαλόσωμο αιλουροειδές πέταξε στο […]

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν στον  ζωολογικό κήπο στο Καλίνινγκραντ της  Ρωσίας, όταν ένας σιβηριανός τίγρης επιτέθηκε σε νεαρή υπάλληλο.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι το πρόσωπο της κοπέλας αιμορραγούσε και έδινε μάχη να ξεφύγει από το ζώο. Οι ίδιοι πετούσαν τρομοκρατημένοι πράγματα και καρέκλες, κίνηση που φαίνεται πως της έσωσε τη ζωή.

Το μεγαλόσωμο αιλουροειδές πέταξε στο έδαφος την γυναίκα την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να το ταΐσει.

Όπως φαίνεται από τις σοκαριστικές εικόνες, η γυναίκα βρίσκεται στο έδαφος και ο τίγρης την  έχει κυριολεκτικά εγκλωβίσει, έτοιμη να την σκοτώσει.

«Το ζώο βρισκόταν στο κλουβί του όταν πλησίασε η φύλακας. Ο τίγρης της επιτέθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου.

Οι επισκέπτες με τις φωνές τους, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα κατάφεραν να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου, κάτι που επέτρεψε στην εργαζόμενη να απομακρυνθεί προς το δωματιάκι, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο.

Ο εκπρόσωπος του τοπικού υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι η ασθενής φέρει πολλαπλά τραύματα, έχει τις αισθήσεις της, ενώ η κατάστασή της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η άτυχη γυναίκα, νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Καλίνινγκραντ.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις