Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένο το 7χρονο κοριτσάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένο το 7χρονο κοριτσάκι

Διασωληνωμένο είναι το 7χρονο κοριτσάκι, μετά το σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα (20/6). Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, γύρω στις 08.00 το πρωί έγινε ένα σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση. Δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Πρόκειται για μια μητέρα με τα δύο ανήλικα κοριτσάκια της που επέβαιναν στο […]

Διασωληνωμένο είναι το 7χρονο κοριτσάκι, μετά το σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα (20/6).

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, γύρω στις 08.00 το πρωί έγινε ένα σοβαρό τροχαίο σε διασταύρωση. Δύο αυτοκίνητα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα.

Πρόκειται για μια μητέρα με τα δύο ανήλικα κοριτσάκια της που επέβαιναν στο ένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα. Η 47χρονη μητέρα και τα δύο κορίτσια ηλικίας 7 και 4 ετών αντίστοιχα οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Διαβάστε ακόμα: Η υπόθεση εξαφάνισης έγινε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Ωστόσο, όπως προέκυψε, η κατάσταση της υγείας της 7χρονης επέβαλε τη μεταφορά της σε νοσοκομείο και έτσι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Άμεσα το παιδί διασωληνώθηκε και του έγιναν όλες τις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις, με τους γιατρούς να προχωρούν σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Έτσι, πλέον, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις