Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Σκάσε, βούλωσ’το»: Φιλιππίδης – Χαϊκάλης “δουλεύουν” το Power of Love (vid)
LIFESTYLE

«Σκάσε, βούλωσ’το»: Φιλιππίδης – Χαϊκάλης “δουλεύουν” το Power of Love (vid)

Το Power of Love μας χαρίζει «υλικό» για πολύ γέλιο και… κλάμα – όπως το δει κανείς. Μετά την επική ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Δώρο, το «σκάσε, βούλωσ’ το» του Ανδρέα στην Αλεξάνδρα έδωσε τροφή για ασταμάτητο τρολάρισμα. Άσχημο χτύπημα για Γκότση – «Πέθαναν» στα γέλια οι παίκτες (vid) Η ατάκα του στην Αλεξάνδρα […]

Το Power of Love μας χαρίζει «υλικό» για πολύ γέλιο και… κλάμα – όπως το δει κανείς.

Μετά την επική ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Δώρο, το «σκάσε, βούλωσ’ το» του Ανδρέα στην Αλεξάνδρα έδωσε τροφή για ασταμάτητο τρολάρισμα.

Άσχημο χτύπημα για Γκότση – «Πέθαναν» στα γέλια οι παίκτες (vid)

Η ατάκα του στην Αλεξάνδρα την στιγμή που η κοπέλα αποχωρούσε από το παιχνίδι, δεν πέρασε απαρατήρητη από το φανταστικό δίδυμο Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης που μας χαρίζουν άλλη μία ξεκαρδιστική στιγμή.

Power of Love: Επικό τρολάρισμα από Φιλιππίδη – Χαϊκάλη (vid)

O πρώην παίκτης του Power of Love έχει πει στο παρελθόν ότι σκέφτεται  να βγάλει τραγούδι με τίτλο «Σκάσε, βούλωστο» που επίμονα έλεγε στην Αλεξάνδρα όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι και μάλιστα θα βάλει τον Tus να ραπάρει στο κομμάτι.

Ο Ανδρέας δήλωσε επίσης πως δεν γνώριζε ότι ο Tus και η Αλεξάνδρα απέκτησαν σχέση ενώ τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φίλος του ο καλλιτέχνης καθώς γνώριζε καλά τον μάνατζέρ του και όχι τον ίδιο.

Άκρως απολαυστικοί Φιλιππίδης – Χαϊκάλης:

View this post on Instagram

Χωρις λογια!!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις