Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Σηκώνεται» το γήπεδο της ΑΕΚ (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Σηκώνεται» το γήπεδο της ΑΕΚ (pics)

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της ιστορίας της. Η ΑΕΚ, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ενημέρωσε τους οπαδούς της για την κατασκευή του γηπέδου. Εκεί, παρουσίασε μία πανοραμική φωτογραφία του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε ότι το έργο «προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς». Διαβάστε […]

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της ιστορίας της.

Η ΑΕΚ, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ενημέρωσε τους οπαδούς της για την κατασκευή του γηπέδου. Εκεί, παρουσίασε μία πανοραμική φωτογραφία του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και τόνισε ότι το έργο «προχωράει με καταιγιστικούς ρυθμούς».

Διαβάστε ακόμα

«Παρελθόν» ο Γκαρθία από τον Ολυμπιακό – Δήλωση με… νοήμα

«Έπεσε το πρώτο τσιμέντο στη βάση της κατασκευής του πρώτου από τους τέσσερις πυλώνες πάνω στους οποίους θα στεγάζεται το στέγαστρο της Αγιά Σοφιάς! Σηκώνεται η Θύρα 21, έπεσαν τα θεμέλια του πρώτου πυλώνα, προχωράει η δουλειά στα… αποδυτήρια!», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα σε ολόκληρη την ιστορία της Ένωσης. «Στο πρώτο μας πέταλο, στην παλιά Θύρα 21, από εκεί αρχίζει και πάλι να γράφεται η ιστορία».

Δείτε και τις σχετικές αναρτήσεις:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις