Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σεφ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
ΚΟΣΜΟΣ

Σεφ κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Σάλο έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες που δέχτηκε διάσημος σεφ για σεξουαλική παρενόχληση. Ο διάσημος σεφ Μάριο Μπατάλι, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τέσσερις γυναίκες, βρίσκεται στο επίκεντρο ποινικής έρευνας από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, όπως μετέδωσε χθες η τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes. Με δήλωσή του […]

Σάλο έχουν προκαλέσει οι κατηγορίες που δέχτηκε διάσημος σεφ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο διάσημος σεφ Μάριο Μπατάλι, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από τέσσερις γυναίκες, βρίσκεται στο επίκεντρο ποινικής έρευνας από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, όπως μετέδωσε χθες η τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes.

Με δήλωσή του προς το CBS το οποίο μεταδίδει το πρόγραμμα, ο Μπατάλι αρνήθηκε «κατηγορηματικά» τις νέες κατηγορίες.

Ο σεφ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πολυάριθμων εστιατορίων, κατηγορείται ότι νάρκωσε και επιτέθηκε σεξουαλικά εναντίον μιας υπαλλήλου σε ένα από τα εστιατόριά του το 2005, σύμφωνα με την έρευνα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Έλληνας μακελάρης «διάλεξε» ποιοι θα ζήσουν

Η καταγγέλλουσα, το όνομά της οποίας δεν αναφέρθηκε στην εκπομπή, δήλωσε στον δημοσιογράφο Άντερσον Κούπερ ότι ήταν προσκεκλημένη του Μπατάλι σε πάρτυ στο Spotted Pig, ένα κοσμικό εστιατόριο στο West Village της Νέας Υόρκης ιδιοκτησίας ενός φίλου του Μπατάλι.

Το CBS κάλυψε το πρόσωπό της στην συνέντευξη που έδωσε κατά την οποία εξέφρασε φόβους ότι τυχόν αποκάλυψη της ταυτότητάς της πιθανόν να έθετε σε κίνδυνο τις μελλοντικές επαγγελματικές της προοπτικές στη βιομηχανία της εστίασης.

Άλλοι υπάλληλοι του εστιατορίου κατήγγειλαν στον Κούπερ ότι είδαν τον Μπατάλι να αγγίζει με ανάρμοστο τρόπο άλλες γυναίκες.

Οι νέες αυτές καταγγελίες έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά ανάλογων καταγγελιών που οδήγησαν στη δημιουργία του κινήματος #MeToo.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις