Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάλος με τη δήλωση του Κάνιε Γουέστ για τους “μαύρους” (vid)
LIFESTYLE

Σάλος με τη δήλωση του Κάνιε Γουέστ για τους “μαύρους” (vid)

Σάλος έχει προκληθεί από την δήλωση που έκανε χθες ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ. Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε πως 400 χρόνια δουλείας ήταν μια «επιλογή» σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ και οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση. Ο ράπερ, που το τελευταίο διάστημα τουιτάρει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, μιλούσε στη συνέντευξη για τον πρόεδρο, […]

Σάλος έχει προκληθεί από την δήλωση που έκανε χθες ο διάσημος ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε πως 400 χρόνια δουλείας ήταν μια «επιλογή» σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ και οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση.

Ο ράπερ, που το τελευταίο διάστημα τουιτάρει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, μιλούσε στη συνέντευξη για τον πρόεδρο, την ελεύθερη σκέψη και τις ετικέτες προτού αναφερθεί στη δουλεία.

Οι τελευταίες στιγμές του Avicii – Πώς αυτοκτόνησε (vid)

Φυσικά, το σχόλιο αυτό του Κάνιε Γουέστ αντιμετωπίστηκε με οργή και δυσπιστία από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Βλέποντας την αντίδραση που προκάλεσαν τα σχόλιά του, ο διάσημος ράπερ προσπάθησε στη συνέχεια να τα μαζέψει σε μια σειρά από tweets.

«Για να ξεκαθαρίσω. Φυσικά και γνωρίζω ότι οι δούλοι δεν μπήκαν σε μια βάρκα με ελεύθερη βούληση. Αυτό που θέλω να πω είναι πως μείναμε σε αυτή τη θέση παρόλο που υπερείχαμε αριθμητικά κι αυτό σημαίνει ότι ήμασταν υποδουλωμένοι νοητικά».

Και στη συνέχεια έγραψε: «Ο λόγος για τον οποίο αναφέρθηκα στα 400 χρόνια είναι επειδή δεν μπορούμε να είμαστε νοητικά φυλακισμένοι για άλλα 400 χρόνια. Χρειαζόμαστε την ελεύθερη σκέψη τώρα. Ακόμη και η δήλωση ήταν ένα παράδειγμα ελεύθερης σκέψης. Για άλλη μία φορά δέχομαι επίθεση για την παρουσίαση νέων ιδεών».

https://twitter.com/kanyewest/status/991459902718492682

https://twitter.com/kanyewest/status/991466506725744642

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις