Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρεζίλι έγινε ο Τραμπ: “Πέθανε” τον πατέρα του εργάτη (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ρεζίλι έγινε ο Τραμπ: “Πέθανε” τον πατέρα του εργάτη (vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει ακάθεκτος τις γκάφες, με την τελευταία να είναι λίγο περίεργη. Αυτή την εβδομάδα ο Τραμπ έδωσε συνέντευξη Τύπου με σκοπό να περιγράψει τη νέα τιμολογιακή πολιτική για τον εισαγόμενο χάλυβα και αλουμίνιο. Φοράει ή όχι μασέλα ο Τραμπ; Οι «ασυναρτησίες» του προκάλεσαν κύμα… σχολίων στο twitter (vid) Το Σωματείο Χαλυβουργών παραβρέθηκε […]

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει ακάθεκτος τις γκάφες, με την τελευταία να είναι λίγο περίεργη.

Αυτή την εβδομάδα ο Τραμπ έδωσε συνέντευξη Τύπου με σκοπό να περιγράψει τη νέα τιμολογιακή πολιτική για τον εισαγόμενο χάλυβα και αλουμίνιο.

Φοράει ή όχι μασέλα ο Τραμπ; Οι «ασυναρτησίες» του προκάλεσαν κύμα… σχολίων στο twitter (vid)

Το Σωματείο Χαλυβουργών παραβρέθηκε στη συνέντευξη και ο Τραμπ ήρθε αντιμέτωπος με μια… συζήτηση με τους εργάτες, κάτι που δεν συνηθίζει.

Κάποια στιγμή ο πρόεδρος του Σωματείου, Σκοτ Σόριτς είπε στον Τραμπ ότι ο πατέρας του είχε χάσει τη δουλειά του στη βιομηχανία χάλυβα.

Ο Τραμπ εύχεται «χρόνια πολλά» στον… Ρίγκαν!

Και ο Αμερικανός πρόεδρος του απάντησε: «Ο πατέρας σου, Χέρμαν, σε κοιτάζει από ψηλά. Είναι πολύ περήφανος για σένα τώρα».

Το θέμα όμως ήταν πως ο πατέρας του Σόριτς είναι ζωντανός και του απάντησε αμήχανα: «Είναι ακόμη ζωντανός».

Το κοινό ξέσπασε σε γέλια, ενώ ο Τραμπ έσπευσε να διορθώσει το λάθος του. «Αλήθεια; Τότε θα είναι ακόμη πιο περήφανος για σένα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις