Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Ρίχνουν” 18 φορές με taser σε νεαρό με ψυχολογικά προβλήματα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

“Ρίχνουν” 18 φορές με taser σε νεαρό με ψυχολογικά προβλήματα (vid)

Ένας 22χρονος με ψυχολογικά προβλήματα δεν ανταποκρινόταν στις εντολές των αστυνομικών και εκείνοι προχώρησαν σε μια αποτρόπαια πράξη. Οι αστυνομικοί έχουν μπει στο διαμέρισμα του Άνταμ Τράμελ και τον βρίσκουν γυμνό στη μπανιέρα του. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Τράμελ, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας ονόματι […]

Ένας 22χρονος με ψυχολογικά προβλήματα δεν ανταποκρινόταν στις εντολές των αστυνομικών και εκείνοι προχώρησαν σε μια αποτρόπαια πράξη.

Οι αστυνομικοί έχουν μπει στο διαμέρισμα του Άνταμ Τράμελ και τον βρίσκουν γυμνό στη μπανιέρα του.

Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενοίκου της πολυκατοικίας στην οποία έμενε ο Τράμελ, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας ονόματι “Μπράντον” κυκλοφορούσε γυμνός και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του.

Αν και ο 22χρονος ήταν σε εμφανή σύγχυση και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις εντολές τους, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να του ρίξουν με taser συνολικά 18 φορές.

Γυμνός άντρας χαστουκίζει αστυνομικό και δέχεται διπλό ηλεκτροσόκ (vid)

«Μπράντον θέλω να βγεις από τη μπανιέρα. Θα σου ρίξω με taser αν δεν το κάνεις» ακούγεται να λέει ο ένας εκ των αστυνομικών.

Αμέσως μετά ο αστυνομικός «πυροβολεί» και ο Άνταμ πέφτει κάτω ουρλιάζοντας.

Μισή ώρα αργότερα και αφού είχε δεχθεί τα χτυπήματα με το taser, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του και παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο έχασε τη ζωή του.

Τελικά ο εισαγγελέας στο Ουισκόνσιν που ασχολήθηκε με την υπόθεση έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος των δύο αστυνομικών υποστηρίζοντας ότι ο θάνατος του 22χρονου δεν έχει σχέση με τις ενέργειες των δύο ενστόλων.

Βίντεο σοκ: Πυροβολεί 4 φορές τον αστυνομικό- «Πείτε στην οικογένεια μου ότι τους αγαπώ»!

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση του δικαστή προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του Άνταμ που ζήτησαν την παραίτηση τόσο του εισαγγελέα όσο και του αρχηγού του τμήματος στο οποίο υπηρετούν οι δύο αστυνομικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις