Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρίβερ – Μπόκα, είναι επίσημο: Αναβλήθηκε ξανά ο τελικός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρίβερ – Μπόκα, είναι επίσημο: Αναβλήθηκε ξανά ο τελικός

Νέα αναβολή μετά τις εικόνες ντροπής που κάνουν από χθες τον γύρο του κόσμου Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε στο Twitter πως η CONMEBOL αποφάσισε εκ νέου την αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα! Η μάχη των δύο κορυφαίων ομάδων της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, συγκέντρωσε πάνω της το […]

Argentina Soccer Copa Libertadores

Νέα αναβολή μετά τις εικόνες ντροπής που κάνουν από χθες τον γύρο του κόσμου

Η Ρίβερ Πλέιτ ανακοίνωσε στο Twitter πως η CONMEBOL αποφάσισε εκ νέου την αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα!

Η μάχη των δύο κορυφαίων ομάδων της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, συγκέντρωσε πάνω της το ενδιαφέρον ολόκληρου του κόσμου.

Οι φίλαθλοι ανυπομονούσαν για τα δύο ματς, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν κι άλλο για να δουν το δεύτερο σκέλος του Ρίβερ – Μπόκα! Τα μέσα μάλιστα χαρακτήριζαν για πολύ καιρό το ματς ως “αγώνα του αιώνα”.

Η CONMEBOL ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κόπα Libertadores αναβλήθηκε”.

Δείτε την ανάρτηση για την δεύτερη αναβολή του Ρίβερ – Μπόκα

Ο αγώνας αναβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μετά τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν κι ορίστηκε για το βράδυ της Κυριακής. Οι εικόνες ντροπής έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά αν θα γίνει τελικά απόψε το ματς.

Το παιχνίδι αναβλήθηκε ξανά.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες και για τρίτη συνολικά σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών που όλος ο πλανήτης περίμενε με κομμένη την ανάσα!

Κι αν η πρώτη αναβολή του παιχνιδιού στην έδρα της Μπόκα, αναβλήθηκε λόγω βροχής, οι δύο αναβολές του επαναληπτικού ήρθαν για να δικαιώσουν όσους λένε πως το ντέρμπι είναι το πλέον επικίνδυνο…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις