Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρήγας για Γεννηματά: «Η στάση του Πόντιου Πιλάτου ποτέ δεν επιβραβεύτηκε»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρήγας για Γεννηματά: «Η στάση του Πόντιου Πιλάτου ποτέ δεν επιβραβεύτηκε»

Για τη στάση της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας. Δίνοντας συνέντευξη στη Νέα Σελίδα, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η κυβέρνηση, ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται». Διαβάστε ακόμα: Βορίδης για κυβέρνηση: «Για γέλια και για κλάματα» «Σήμερα συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Η Αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος, που υπερασπίζονται τις δυνάμεις […]

Για τη στάση της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Δίνοντας συνέντευξη στη Νέα Σελίδα, τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή η κυβέρνηση, ούτε απειλούνται ούτε εκβιάζονται».

Διαβάστε ακόμα: Βορίδης για κυβέρνηση: «Για γέλια και για κλάματα»

«Σήμερα συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Η Αριστερά και ο προοδευτικός κόσμος, που υπερασπίζονται τις δυνάμεις της εργασίας, το κοινωνικό κράτος, τις αξίες της δημοκρατίας, κι από την άλλη, ο κόσμος του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού, της διαπλοκής, της διαφθοράς και των ακροδεξιών αντιλήψεων και πρακτικών. Η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πλέον, δυστυχώς, τον πολιτικό βραχίονα αυτού του κόσμου».

Μιλώντας για επιχειρηματικά συμφέροντα, αναφέρεται στην προσπάθεια «συγκεκριμένου πολιτικο-επιχειρηματικού λόμπι να προκαλέσει συνθήκες αποσταθεροποίησης» και προτάσσει ότι «τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα δεν υπάρχει περίπτωση να μας τρομάξουν ή να μας κάνουν να υποχωρήσουμε. Το μόνο που θα καταφέρουν οι εμπνευστές αυτού του σχεδίου είναι η αυτογελοιοποίησή τους».

Διαβάστε ακόμα: Βίτσας: «Δεν θα γίνουν νέα hot spots»

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση θα ζητήσει τη συνδρομή από έδρανα της αντιπολίτευσης, προκειμένου να αποφευχθούν εξελίξεις, απαντά ότι είναι δύσκολο να διακρίνει την πιθανότητα να χάσει τη δεδηλωμένη η κυβέρνηση, πριν από την ολοκλήρωση της θητείας της και θέτει θέμα τοποθέτησης στη «σύγκρουση των δύο κόσμων» της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, καθώς, «η στάση του Πόντιου Πιλάτου ποτέ δεν επιβραβεύτηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις