Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Πώς θα κάνεις το σπέρμα πιο «νόστιμο»
ΥΓΕΙΑ

Πώς θα κάνεις το σπέρμα πιο «νόστιμο»

Μια από τις πιο ηδονιστικές στιγμές για τον άνδρα είναι η σύντροφός του να γευτεί τους «χυμούς» του. Ωστόσο, μπορεί εκείνη να είναι απρόθυμη λόγω της περίεργης ή… άσχημης γεύσης τους. Μερικές χρήσιμες συμβουλές, σύμφωνα με το manslife, για πιο «νόστιμο» σπέρμα είναι οι παρακάτω. Προσπάθησε να αποφύγεις κακές συνήθειες όπως είναι η κατανάλωση αλκοόλ, ο καφές […]

Μια από τις πιο ηδονιστικές στιγμές για τον άνδρα είναι η σύντροφός του να γευτεί τους «χυμούς» του.

Ωστόσο, μπορεί εκείνη να είναι απρόθυμη λόγω της περίεργης ή… άσχημης γεύσης τους. Μερικές χρήσιμες συμβουλές, σύμφωνα με το manslife, για πιο «νόστιμο» σπέρμα είναι οι παρακάτω.

Προσπάθησε να αποφύγεις κακές συνήθειες όπως είναι η κατανάλωση αλκοόλ, ο καφές και το τσιγάρο. Μάλιστα, καλό είναι να πίνεις 1 με 2 λίτρα νερό ημερησίως.

Νέα έρευνα: Ο καφές «δίνει» ζωή

Επιπλέον, τα φρούτα, όπως η μπανάνα και το μήλο, και τα λαχανικά βοηθούν με τις βιταμίνες τους το σώμα σου. Ένας ακόμα καλός… σύμμαχος είναι τα μπαχαρικά, όπως η κανέλα και το κάρδαμο.

Όσο αφορά στο ποιες τροφές να αποφεύγεις, αυτές είναι το κόκκινο κρέας, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ψάρι και το πρόχειρο φαγητό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις