Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πύρινος «εφιάλτης» με νεκρούς σε ουρανοξύστη (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Πύρινος «εφιάλτης» με νεκρούς σε ουρανοξύστη (pics)

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 37 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε 24όροφο υπό ανέγερση ουρανοξύστη, στη Σετζόνγκ της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap. Οι πληροφορίες αναφορικά με τον αριθμό των θυμάτων είναι συγκεχυμένες, καθώς άλλες πηγές κάνουν λόγο για τέσσερις αγνοούμενους οικοδόμους και τουλάχιστον 32 τραυματίες. Επίθεση […]

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 37 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε σε 24όροφο υπό ανέγερση ουρανοξύστη, στη Σετζόνγκ της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap.

Οι πληροφορίες αναφορικά με τον αριθμό των θυμάτων είναι συγκεχυμένες, καθώς άλλες πηγές κάνουν λόγο για τέσσερις αγνοούμενους οικοδόμους και τουλάχιστον 32 τραυματίες.

Επίθεση στο κτίριο της De Telegraaf (vid)

Τουλάχιστον 115 πυροσβέστες και 40 οχήματα της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αλλά οι συνθήκες είναι εξαιρετικά αντίξοες.

Δεδομένου ότι το κτίριο είναι υπό κατασκευή δεν διαθέτει συστήματα πυρόσβεσης και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του είναι πολύ υψηλή καθώς πυροσβέστες ερευνούν έναν – έναν τους ορόφους για να εντοπίσουν εγκλωβισμένους.

Η κατασκευάστρια εταιρεία Buwon Construction αρχικά ανακοίνωσε ότι 169 άτομα εργάζονταν σήμερα στο κτίριο, αλλά οι υπεργολάβοι δίνουν διαφορετικούς αριθμούς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις