Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρωτοφανές επεισόδιο στην Βουλή με βουλευτή της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωτοφανές επεισόδιο στην Βουλή με βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας (πρόταση μομφής) της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστή έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο […]

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας (πρόταση μομφής) της Νέας Δημοκρατίας, με πρωταγωνιστή έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης κάλεσε «τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας» να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

 

Διαβάστε ακόμα:

LIVE: Πεδίο μάχης η Βουλή για την πρόταση μομφής (vid)

Η αναφορά του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των βουλευτών που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνονται από τα έδρανα.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης συνέχισε λέγοντας προκλητικά σε όσους αντέδρασαν:

«Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις