Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Προτάσεις για Πρίγιοβιτς από Σπόρτινγκ και Μπορντό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προτάσεις για Πρίγιοβιτς από Σπόρτινγκ και Μπορντό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας «Record», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιθυμεί διακαώς τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους Πορτογάλους για τον πρώτο σκόρερ της. Ανάλογο, όμως, ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και από τη γαλλική Μπορντό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως προσφέρει ως 7 εκατομμύρια για το Σέρβο, […]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής αθλητικής εφημερίδας «Record», η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιθυμεί διακαώς τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους Πορτογάλους για τον πρώτο σκόρερ της.

Ανάλογο, όμως, ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και από τη γαλλική Μπορντό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως προσφέρει ως 7 εκατομμύρια για το Σέρβο, ενώ στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας εκτός του Πρίγιοβιτς, βρίσκονται ο Μίχαλ Κρμέμντσικ της Βικτόρια Πλζεν και ο Τάμι Άμπραχαμ της Τσέλσι.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις για την παραχώρηση του Πρίγιοβιτς και κάτι τέτοιο δεν φαντάζει πιθανό, εκτός αν παρουσιαστεί κάποια εξωπραγματική πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1  

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις