Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προσοχή! Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή! Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Σπίνα του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου. Η φωτιά απειλεί τον οικισμό, με τις Αρχές να συστήνουν στους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους, σύμφωνα με το Flashnews.gr. Το ρεύμα στην περιοχή της Σπίνας μέχρι και τις ανεμογεννήτριες έχει διακοπεί. Πανικός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα Η […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Σπίνα του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου.

Η φωτιά απειλεί τον οικισμό, με τις Αρχές να συστήνουν στους κατοίκους να εκκενώσουν τα σπίτια τους, σύμφωνα με το Flashnews.gr.

Το ρεύμα στην περιοχή της Σπίνας μέχρι και τις ανεμογεννήτριες έχει διακοπεί.

Πανικός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Η φωτιά εξελίσσεται σε αγροτολιβαδική έκταση κοντά σε μικρό οικισμό, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην περιοχή επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις -20 πυροσβέστες, 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα- καθώς και το πυροσβεστικό ελικόπτερο «Καμόβ», ενώ στη μάχη με τις φλόγες συνδράμουν εθελοντές και μέσα από τον τοπικό δήμο.

Συναγερμός: Καπνοί στο Αρχαιολογικό Μουσείο (pics)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretapost, αναμένεται εντός ολίγου να σηκωθεί και το δεύτερο ελικόπτερο με σκοπό να εμποδίσουν οι πυροσβέστες την φωτιά από το να απειλήσει τον οικισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις