Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ποτάμι: Ο Ψαριανός αποκαλύπτει ένα έντονο φλερτ με το Ποτάμι – “Μπορεί να σωθεί το κόμμα” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Ο Ψαριανός αποκαλύπτει ένα έντονο φλερτ με το Ποτάμι – “Μπορεί να σωθεί το κόμμα” (vid)

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ποτάμι με την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός λέει πως μπορεί το κόμμα να μην διαλυθεί και να διατηρήσει την ΚΟ του. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως μπορεί τώρα το Ποτάμι να μην έχει ΚΟ, ωστόσο μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από το ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ […]

Γρηγόρης-Ψαριανός-2.jpg

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Ποτάμι με την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός λέει πως μπορεί το κόμμα να μην διαλυθεί και να διατηρήσει την ΚΟ του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε πως μπορεί τώρα το Ποτάμι να μην έχει ΚΟ, ωστόσο μετά τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από το ΚΙΝΑΛ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ενδέχεται να ενταχθεί στο Ποτάμι, αφού υπάρχει μία επικοινωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Αν και ο ίδιος είπε πως έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ότι θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα επανέλαβε πως αν είναι να ενταχθεί ο κ.Θεοχαρόπουλος στο Ποτάμι θα πρέπει να γίνει σήμερα για να μπορέσει το κόμμα να συμμετάσχει στην επιτροπή για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στο Μαξίμου πανηγυρίζουν

Από την πρώτη στιγμή στην κυβέρνηση, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης συνέχισαν την πίεση στα μικρότερα κόμματα προκειμένου να πάρουν θέση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μόλις χθες, ήρθε το διαζύγιο της Φώφης Γεννηματά με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου που διεγράφη, ενώ σήμερα το πρωί ο Γιώργος Αμυράς ανεξαρτητοποιήθηκε από το Ποτάμι.

Το Μαξίμου ευελπιστεί σε 152 θετικές ψήφους, συνυπολογίζοντας στους 145 και αυτές των Παπαχριστόπουλου, Κουντουρά, Θεοδωράκη, Λυκούδη, Μαυρωτά, Δανέλλη και Θεοχαρόπουλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις