Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποινική δίωξη στην 19χρονη: “Τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του”
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στην 19χρονη: “Τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του”

Αυτή είναι η 19χρονη που γέννησε και δολοφόνησε το βρέφος στην Πετρούπολη Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 19χρονης και της μητέρας της. Οι δύο γυναίκες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη, με τον συνήγορό τους να ζητεί μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και […]

Αυτή είναι η 19χρονη που γέννησε και δολοφόνησε το βρέφος στην Πετρούπολη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 19χρονης και της μητέρας της.

Οι δύο γυναίκες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη, με τον συνήγορό τους να ζητεί μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Παράλληλα, θα ζητηθεί ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, καθώς η υπεράσπιση υποστηρίζει πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Έπνιξε το μωρό της με τον ομφάλιο λώρο – Ωμή η 19χρονη

Στον 7ο μήνα κατάλαβε ότι είναι έγκυος 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη υποστηρίζει πως κατάλαβε ότι ήταν έγκυος όταν βρισκόταν στον 7ο μήνα της κύησης της.
«Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της.

Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Από την πλευρά της, η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει ότι πράγματι βοήθησε την κόρη της να γεννήσει και ότι ήταν εκείνη που έριξε το μωρό στα σκουπίδια, αφού η κόρη της ήταν στο κρεβάτι.

Η κατάθεσή της

«Κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος όταν έφτασα στους 7 μήνες. Δεν το είπα ποτέ στην μάνα μου. Εκείνη όμως ήταν στο μπάνιο και με βοήθησε να γεννήσω.

Όταν βγήκε η μητέρα μου από το μπάνιο, τότε το έπνιξα το μωρό. Δεν ήθελα να το σκοτώσω.

Του έσφιξα το λαιμό με ένα κορδόνι για να σταματήσει να κλαίει. Το παιδί όμως έβγαλε αίμα από το στόμα και τις ζήτησα χαρτοπετσέτες για να σταματήσω το αίμα. Η μάνα δεν έβλεπε όμως τι έκανα, ήταν έξω από την μισάνοιχτη πόρτα του μπάνιου και μου έδινε τις χαρτοπετσέτες. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αναπνέει».

Η 54χρονη μητέρα της 19χρονης, η οποία συνελήφθη επίσης καθώς ήταν αυτή που πέταξε το βρέφος στον σκουπιδοτενεκέ, είπε στην απολογία της: «Χτύπαγα την πόρτα και την ρωτούσα «τι κάνεις μέσα τι κάνεις μέσα».

Όταν μου άνοιξε, μπήκα μέσα και βρήκα το παιδί νεκρό μέσα στη σακούλα».

Γείτονας 19χρονης: Την έβλεπα να βάζει κούκλες έξω από τον κάδο

«Την έβλεπα για μέρες να έρχεται στον κάδο των σκουπιδιών και να αφήνει κουκλάκια και παιχνίδια», λέει γείτονας της 19χρονης παιδοκτόνου.

«Για μέρες ερχόταν εδώ που είναι ο κάδος και άφηνε κουκλάκια και παιχνίδια. Φαίνεται ότι είχε τύψεις», λέει στο iefimerida.

«Το έβλεπα και μου έκανε εντύπωση, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τι πραγματικά έχει συμβεί.

Όπως λέει ακόμα, για πολύ καιρό η αστυνομία ήταν παντού στην γειτονιά γιατί προφανώς είχε υποψιαστεί τι έχει συμβεί, αλλά οι γείτονες δεν είχαν καμία υποψία. Όσο για την 19χρονη την περιγράφει σαν μια ωραία κοπέλα που δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι, ούτε έδειχνε να έχει κατάθλιψη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις