Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Πλάτη» Βέττα στον Καμμένο – «Σε όσους δεν αρέσει… ξύδι» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλάτη» Βέττα στον Καμμένο – «Σε όσους δεν αρέσει… ξύδι» (vid)

Την απόλυτη στήριξή του στον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εκδήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας. «Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό! Η χώρα απάντησε με »μαγκιά» στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία», τόνισε […]

Την απόλυτη στήριξή του στον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, εκδήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

«Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό! Η χώρα απάντησε με »μαγκιά» στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ακόμα

Το tweet Καμμένου για το επεισόδιο στη Ρω

Και συμπλήρωσε: «Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση».

Όσο αφορά στον Πάνο Καμμένο και στην τακτική του να φορά στολή παραλλαγής, δήλωσε το εξής: «Υπουργός Άμυνας είναι… Στην παραμεθόριο πάει, στολή παραλλαγής φορά… Δεν είναι μπαλαρίνα».

Διαβάστε ακόμα

Ακάρ: Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα σε Αιγαίο – Κύπρο

Στον αντίποδα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επέκρινε την κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις