Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πλάνα που κόβουν την ανάσα: Οδηγός φορτηγού σταμάτησε λίγο πριν διαλυθεί η γέφυρα
ΚΟΣΜΟΣ

Πλάνα που κόβουν την ανάσα: Οδηγός φορτηγού σταμάτησε λίγο πριν διαλυθεί η γέφυρα

Μεγάλη γέφυρα κατέρρευσε στην Γένοβα – “Χάθηκαν” στο κενό δεκάδες οχήματα – 11 νεκροί, σύμφωνα με το κανάλι Rai – Έρευνες για εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός Ιταλού οδηγού, που είδε τη γέφυρα Μοράντι στη Γένοβα να καταρρέει μπροστά στα μάτια του. Όπως είπε ο Νταβίντε Ρίτσι, που παραμένει εγκλωβισμένος σε […]

φορτηγό

Μεγάλη γέφυρα κατέρρευσε στην Γένοβα – “Χάθηκαν” στο κενό δεκάδες οχήματα – 11 νεκροί, σύμφωνα με το κανάλι Rai – Έρευνες για εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός Ιταλού οδηγού, που είδε τη γέφυρα Μοράντι στη Γένοβα να καταρρέει μπροστά στα μάτια του.

Όπως είπε ο Νταβίντε Ρίτσι, που παραμένει εγκλωβισμένος σε τμήμα της γέφυρας που στέκει ακόμη όρθιο, το κομμάτι κατέρρευσε λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητό του.

«Πρώτα κατέρρευσε ο κεντρικός πυλώνας και μετά όλο το υπόλοιπο τμήμα. Τα μπάζα έφθασαν σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από το αυτοκίνητό μου. Είχα την αίσθηση ότι το ρεύμα γύρισε προς τα πίσω, σαν άνθρωπος που κεραυνοβολήθηκε και τινάζεται. Ήταν τρομακτικό».

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες που βρισκόταν στα αυτοκίνητά τους στη γέφυρα πριν από την κατάρρευση είπαν ότι είδαν μια «αστραπή να χτυπά τη γέφυρα».

«Ήταν λίγο μετά τις 11:30, όταν είδαμε την αστραπή να χτυπά τη γέφυρα», είπε ο Πιέτρο Μ. στο πρακτορείο Ansa, «και είδαμε τη γέφυρα να σωριάζεται κάτω».

Η φωτογραφία δείχνει ένα φορτηγό να έχει σταματήσει λίγα μέτρα πριν από το σημείο κατάρρευσης της γέφυρας στη Γένοβα.

Η φωτογραφία ανέβηκε πριν από λίγο στο Τwitter. Ο οδηγός σώθηκε από θαύμα στην κυριολεξία.

Δείτε ακόμη:

Κατέρρευσε γέφυρα στην Γένοβα: Αυτοκίνητα έπεσαν στο κενό – Φόβοι για δεκάδες νεκρούς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις