Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΕΡΤ 3, έναν χρόνο μετά
ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΕΡΤ 3, έναν χρόνο μετά

Την παραίτησή της υπέβαλλε η πρόεδρος της ΕΡΤ3, Κατερίνα Σαρικάκη, ένα χρόνο μετά τον διορισμό της. Σύμφωνα με το makthes, η κα Σαρικάκη δεν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της διοίκησης να μάθουν τυχαία την είδηση. Οι λόγοι παραίτησης δεν είναι γνωστοί, καθώς την επιστολή έχει […]

Την παραίτησή της υπέβαλλε η πρόεδρος της ΕΡΤ3, Κατερίνα Σαρικάκη, ένα χρόνο μετά τον διορισμό της.

Σύμφωνα με το makthes, η κα Σαρικάκη δεν κοινοποίησε την επιστολή παραίτησης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στα γραφεία της διοίκησης να μάθουν τυχαία την είδηση.

Οι λόγοι παραίτησης δεν είναι γνωστοί, καθώς την επιστολή έχει στην κατοχή του μόνο ο Βασίλης Κωστόπουλος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κα Σαρικάκη διαμαρτυρόταν καθώς δεν της είχαν δοθεί οι αρμοδιότητες, που είχε συμφωνήσει ενώ άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ3 θα αναζητήσει έμμισθη νέα θέση σε κάποιον οργανισμό, καθώς η θέση της προέδρου της διοικούσας της ΕΡΤ3 ήταν περισσότερο τιμητική.

Σημειώνεται πως η κα Σαρικάκη λόγω των υποχρεώσεων της στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, χώρα στην οποία ζει μόνιμα, δεν βρισκόταν τακτικά στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις