Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα… γυρίζει ο Δημητριάδης (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα… γυρίζει ο Δημητριάδης (pics)

Άλλαξε την κατάθεσή του ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Δημητριάδης. Σύμφωνα με το onsports. gr, υπάρχουν νέα δεδομένα στο… τραπέζι όσο αφορά στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που παρουσίασε η ιστοσελίδα korakiagr.blogspot. gr, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ άλλα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του την Κυριακή για όσα διαδραματίστηκαν […]

Άλλαξε την κατάθεσή του ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Βασίλης Δημητριάδης.

Σύμφωνα με το onsports. gr, υπάρχουν νέα δεδομένα στο… τραπέζι όσο αφορά στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ  ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που παρουσίασε η ιστοσελίδα korakiagr.blogspot. gr, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ άλλα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του την Κυριακή για όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα σχετικά με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, κι άλλα ανέφερε δύο ημέρες μετά με δεύτερή του κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στην Αθήνα.

Στους αξιωματικούς της Αθλητικής Βίας που βρέθηκαν στην Τούμπα την ημέρα του αγώνα ανέφερε: «Λίγο μετά το γεγονός και από την γενική ένταση που υπάρχει εντός αγωνιστικού χώρου, ακούω τον διαιτητή να λέει στους βοηθούς του πάμε στα αποδυτήρια. Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια ακούω από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φοβισμένους να λένε ότι ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε πάνω του όπλο».

Διαβάστε ακόμα:

Επενδυτές σε Γιαννακόπουλο: Πρώτα το ΟΑΚΑ, μετά την ΠΑΕ

Η αρχική κατάθεση

Δύο ημέρες μετά, ο Δημητριάδης κατέθεσε ξανά αλλάζοντας τα δεδομένα τονίζοντας για το επίμαχο σημείο: «Για το όπλο στην ερώτηση που μου κάνετε, είδα το όπλο που είχε ο κ. Ιβάν Σαββίδης, όπως και τα υπόλοιπα άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο».

Η  αλλαγή της αρχικής κατάθεσης

Και τα δύο έγγραφα των καταθέσεων του Βασίλη Δημητριάδη βρίσκονται στη διάθεση του προέδρου του πειθαρχικού οργάνου της Super League, κ. Καποδίστρια.

Η απόφαση αναμένεται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (26/3) σε περίπτωση που δεν ανακοινωθεί μέχρι την προσεχή Παρασκευή (23/3).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις