Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκαν κιόλας ο Βενσάν Κασέλ και η μικρή Τίνα – Κούκλοι, έλαμπαν από ευτυχία (pics)
LIFESTYLE

Παντρεύτηκαν κιόλας ο Βενσάν Κασέλ και η μικρή Τίνα – Κούκλοι, έλαμπαν από ευτυχία (pics)

Λίγο μετά τη δημοσίευση της επικής κοινής φωτογράφισης για το Vanity Fair, Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κιουνάκι ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, στη χώρα των Βάσκων. Ο 51χρονος ηθοποιός περίμενε τη νύφη με λευκό κοστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά και εκείνη έφτασε με μία μαύρη Μπέντλεϊ. Βγαίνοντας αποκαλύφθηκε το στράπλες Vera Wang νυφικό της […]

tina-kunakey-de-vincent-cassel.jpg

Λίγο μετά τη δημοσίευση της επικής κοινής φωτογράφισης για το Vanity Fair, Βενσάν Κασέλ και Τίνα Κιουνάκι ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, στη χώρα των Βάσκων.

Σχετική εικόνα Αποτέλεσμα εικόνας για vincent cassel tina kunakey

Ο 51χρονος ηθοποιός περίμενε τη νύφη με λευκό κοστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά και εκείνη έφτασε με μία μαύρη Μπέντλεϊ. Βγαίνοντας αποκαλύφθηκε το στράπλες Vera Wang νυφικό της με ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας.

Τα μαλλιά της φυσικά κατσαρά και το μακιγιάζ διακριτικό.

«Όταν ένας Γάλλος σταρ παντρεύεται μια πανέμορφη κοπέλα, voila», δήλωσε η σχεδιάστρια στην Vogue. «Το νυφικό έχει να κάνει με τη νεότητα, τη χάρη και τη ραπτική που κουβαλάει μια ογκώδη φούστα», προσθέτει.

Αποτέλεσμα εικόνας για vincent cassel tina kunakey

Την τελετή παρακολούθησαν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Ζιλ Λελούς, η Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Δείτε ακόμη:

vincent-cassel-et-tina-kunakey

Η φωτογράφιση – έπος του Κασέλ με την 21χρονη Τίνα: Έτοιμος να ξαναγίνει πατέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις