Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανικός με αυτό που είδαν οι φοιτητές στο μπαλκόνι τους (pic)
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός με αυτό που είδαν οι φοιτητές στο μπαλκόνι τους (pic)

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι φοιτητές με αυτό που είδαν στο μπαλκόνι τους. Το περιστατικό συνέβη στα Γιάννενα, σε ισόγειο διαμέρισμα. Οι φοιτητές είδαν στο μπαλκόνι τους φίδια και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική. Το ισόγειο διαμέρισμα έχει κοντινή επαφή με το έδαφος, και για αυτό φίδια βρέθηκαν σε μια γωνιά του μπαλκονιού. Η ανταπόκριση των αρμόδιων […]

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι φοιτητές με αυτό που είδαν στο μπαλκόνι τους.

Το περιστατικό συνέβη στα Γιάννενα, σε ισόγειο διαμέρισμα. Οι φοιτητές είδαν στο μπαλκόνι τους φίδια και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Το ισόγειο διαμέρισμα έχει κοντινή επαφή με το έδαφος, και για αυτό φίδια βρέθηκαν σε μια γωνιά του μπαλκονιού. Η ανταπόκριση των αρμόδιων ήταν άμεση.

Διαβάστε ακόμα: Ένα δάγκωμα σκότωσε μητέρα και παιδί

Έτσι, κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να απομακρύνουν τα ερπετά που προκάλεσαν αναστάτωση, όπως ήταν αναμενόμενο. Στη συνέχεια τα απελευθέρωσαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

«*ΕΝ ΏΡΑ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΉ ΦΙΔΙΏΝ, ΑΠΌ ΜΠΑΛΚΌΝΙ ΦΟΙΤΗΤΏΝ. ΠΆΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΉ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΌΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΏΝΟΥΝ, ΠΟΛΎ ΕΠΙΘΕΤΙΚΆ. *ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΌΣΜΕ*!!!!», ήταν το σχόλιο δίπλα από την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις