Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων για τις σχολές της Αστυνομίας. Με ανακοίνωση του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη του Διαγωνισμού για την Εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στην προκήρυξη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσόντα […]

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων για τις σχολές της Αστυνομίας.

Με ανακοίνωση του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε στην δημοσιότητα την προκήρυξη του Διαγωνισμού για την Εισαγωγή ιδιωτών στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων με το σύστημα των εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στην προκήρυξη μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσόντα των υποψηφίων, αναφέρεται και ο αριθμός των εισακτέων από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλήνιες 2018: Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αστυφυλάκων καθορίζεται σε διακόσιους πενήντα (250) και εκείνων που θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών σε σαράντα (40).

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις