Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παναγιώταρος για Gay Pride: Να βάλουμε και κόκκινο φανάρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώταρος για Gay Pride: Να βάλουμε και κόκκινο φανάρι

Η φωταγώγηση του Κοινοβουλίου με τα χρώματα του Gay Pride προκάλεσε την αντίδραση πολλών βουλευτών. Ο Ήλιας Παναγιώταρος, σχολίασε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την απόφαση του προέδρου της Βουλής να φωταγωγηθεί το κοινοβούλιο στα χρώματα  του gay pride που θα γίνει το Σάββατο στο Σύνταγμα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής […]

Η φωταγώγηση του Κοινοβουλίου με τα χρώματα του Gay Pride προκάλεσε την αντίδραση πολλών βουλευτών.

Ο Ήλιας Παναγιώταρος, σχολίασε με ιδιαίτερα έντονο τρόπο την απόφαση του προέδρου της Βουλής να φωταγωγηθεί το κοινοβούλιο στα χρώματα  του gay pride που θα γίνει το Σάββατο στο Σύνταγμα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση λέγοντας πως για να ολοκληρώσει την διακόσμηση της Βουλής θα πρέπει να βάλει και ένα κόκκινο φανάρι απέξω για να δείχνει το τι συμβαίνει μέσα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η συμμετοχή μας στο Athens Pride είναι δεδομένη

Την ώρα που ο Παναγιώταρος μιλούσε από το βήμα της Βουλής προεδρεύων ήταν ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος Δημήτρης Καμμένος ο οποίος και αυτός έχει αντιδράσει στην φωταγώγηση του κοινοβουλίου στα χρώματα του gay pride.

Μάλιστα ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε προσβολή τη συγκεκριμένη ενέργεια. «Να μην προσβάλλουμε τον Ναό της Δημοκρατίας και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Χύθηκε πολύ αίμα για όλους εμάς εδώ σήμερα και για την Δημοκρατία. Την επόμενη θα φωταγωγηθούμε στα χρώματα της κάνναβης;».

«Να αποφεύγονται τέτοιες εκφράσεις»., είπε αρχικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Η Βουλή θα «ντυθεί» στα χρώματα του Gay Pride (vid)

Λίγη ώρα αργότερα ο κ.Καμμένος  ζήτησε η φράση του Παναγιώταρου να διαγραφεί από τα πρακτικά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις