Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πίσω στο Λιμάνι ο Μήτρογλου;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πίσω στο Λιμάνι ο Μήτρογλου;

Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός δείχνει να ενδιαφέρεται για την πιθανότητα επιστροφής του 30χρονου επιθετικού, στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Η επικείμενη απόκτηση του πρωταθλητή κόσμου με τη Γαλλία, Ολιβιέ Ζιρού, από την ομάδα της Μασσαλίας, έχει φέρει το διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην «πόρτα» της εξόδου και […]

Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός δείχνει να ενδιαφέρεται για την πιθανότητα επιστροφής του 30χρονου επιθετικού, στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Η επικείμενη απόκτηση του πρωταθλητή κόσμου με τη Γαλλία, Ολιβιέ Ζιρού, από την ομάδα της Μασσαλίας, έχει φέρει το διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην «πόρτα» της εξόδου και οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την υπόθεση, σύμφωνα με τη Sportday.

Δικαιώματα για τον παίκτη πάντως, έχει και η Μπενφίκα, ενώ το συμβόλαιό του στη γαλλική ομάδα είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, χρήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να καταβάλλει ο Ολυμπιακός, για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις