Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πήρε εξιτήριο ο Κουφοντίνας και βγαίνει με άδεια
ΕΛΛΑΔΑ

Πήρε εξιτήριο ο Κουφοντίνας και βγαίνει με άδεια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εξαιτίας της απεργίας πείνας που έκανε προκειμένου να λάβει 48ωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το νοσοκομείο καθισμένος σε καροτσάκι και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις φυλακές του Κορυδαλλού. Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης […]

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά από περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εξαιτίας της απεργίας πείνας που έκανε προκειμένου να λάβει 48ωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το νοσοκομείο καθισμένος σε καροτσάκι και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Κρατούμενος ο Μπαρμπαρούσης

Δεν θα είναι όμως για πολύ, καθώς αύριο ή μεθαύριο αναμένεται να κάνει χρήση της 48ωρης άδειάς του.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη, καθώς όλα τα μέλη του Συμβουλίου των Φυλακών, ο διευθυντής των φυλακών, η κοινωνική λειτουργός κι ο νέος εισαγγελέας, ήταν θετικοί στην έξοδό του.

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Η τρίτη κατά σειρά έξοδός του εγκρίθηκε αφού, όπως και τις προηγούμενες φορές, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σημαντική διαφορά το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο όρος απαιτεί η εμφάνιση να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά, και όχι δύο, όπως ίσχυε στο παρελθόν.

Ρουβίκωνας: «Κρέμασαν» πανό στην Ακρόπολη (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις