Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάλι ρεζίλι: Έκαναν παρατήρηση στον Τσίπρα για την στάση του στον Εθνικό Ύμνο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλι ρεζίλι: Έκαναν παρατήρηση στον Τσίπρα για την στάση του στον Εθνικό Ύμνο (vid)

Λες και αγνάντευε τη θέα καθόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ από τη σοπράνο Αναστασία Ζάννη, στην τελετή εγκαινίων του Αμερικανικού περιπτέρου στην 83η ΔΕΘ. Κι αυτό, αν είσαι επιεικής. Ο κ.Τσίπρας, που μάλλον «μπήκε» στο χαλαρό κλίμα της συμπρωτεύουσας, σταυρώνει τα χέρια μπροστά από το σώμα του, […]

Λες και αγνάντευε τη θέα καθόταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ από τη σοπράνο Αναστασία Ζάννη, στην τελετή εγκαινίων του Αμερικανικού περιπτέρου στην 83η ΔΕΘ.

Κι αυτό, αν είσαι επιεικής.

Ο κ.Τσίπρας, που μάλλον «μπήκε» στο χαλαρό κλίμα της συμπρωτεύουσας, σταυρώνει τα χέρια μπροστά από το σώμα του, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων.

Σημειώνεται δε πως όταν ακούγεται ο αμερικανικός ύμνος, οι Αμερικανοί υψώνουν το δεξί χέρι στο ύψος της καρδιάς.  Έστω ότι αυτό δεν ήταν υποχρεωμένος να το γνωρίζει, έπρεπε οπωσδήποτε να έχει ενημερωθεί από πριν.

Ο κ. Αναστασόπουλος μόλις παίρνει χαμπάρι ότι θα… εκτεθούμε σαν χώρα, παρακινεί άμεσα τον κ. Τσίπρα να «συμμορφωθεί» με το τελετουργικό.

Έτσι, ο πρωθυπουργός δεν αργεί να επαναφέρει τα χέρια του αλλά οι κάμερες τον είχαν «πιάσει».

Δυστυχώς, δεν είναι πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός επιδεικνύει τέτοια χαλαρότητα. Μόνο μπροστά στις απαιτήσεις των δανειστών μπορεί και στέκεται… προσοχή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις