Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Πάγωσαν” όλοι με τον τραυματισμό του Διούδη – Τα πρώτα νέα για την κατάστασή του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Πάγωσαν” όλοι με τον τραυματισμό του Διούδη – Τα πρώτα νέα για την κατάστασή του

“Κόκαλο” το γήπεδο στο 49ο λεπτό του ντέρμπι στων «αιωνίων» από τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη που χτύπησε με πολύ δύναμη στο κεφάλι του μετά από σύγκρουση με το γόνατο του Νάτχο. Τόσο το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού όσο και αυτό του Ολυμπιακού έσπευσαν αμέσως να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα, μετά και την […]

Διούδη

“Κόκαλο” το γήπεδο στο 49ο λεπτό του ντέρμπι στων «αιωνίων» από τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη που χτύπησε με πολύ δύναμη στο κεφάλι του μετά από σύγκρουση με το γόνατο του Νάτχο.

Τόσο το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού όσο και αυτό του Ολυμπιακού έσπευσαν αμέσως να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα, μετά και την έκκληση των δύο ομάδων.

Ο Διούδης έχασε για λίγη ώρα τις αισθήσεις του ενώ του γύρισε και η γλώσσα. Το γήπεδο δεν σταματούσε να τον χειροκροτά για να τον εμψυχώσει.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», πήγε στα αποδυτήρια και ύστερα στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Τα πρώτα νέα, ευτυχώς είναι θετικά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός 

“Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ (θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο”.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις