Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή το άσυλο που δόθηκε σε τρίτο αξιωματικό στην Ελλάδα. Είναι «περίεργη απόφαση» είπε. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στους συντάκτες του πρακτορείου «Anadolu» ανέφερε πως η απόφαση για τη χορήγηση ασύλου είναι πραγματικά περίεργη και υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να τους επιστρέψει στην […]

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή το άσυλο που δόθηκε σε τρίτο αξιωματικό στην Ελλάδα. Είναι «περίεργη απόφαση» είπε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στους συντάκτες του πρακτορείου «Anadolu» ανέφερε πως η απόφαση για τη χορήγηση ασύλου είναι πραγματικά περίεργη και υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να τους επιστρέψει στην Τουρκία.

Επιστολή «βόμβα» από την Άγκυρα για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

«Η Ελλάδα αρχικά είχε προσπαθήσει πολύ για να μας τους επιστρέψει αλλά υπήρξαν πιέσεις από τη Δύση. Η Δικαιοσύνη το μπλόκαρε. Ήταν υπό μεγάλη πίεση», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε για ακόμα μία φορά πως Τσίπρας και Κοτζιάς ήθελαν να τους δώσουν στην Τουρκία και μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο κ. Κοτζιάς είπε στον ίδιο πως πραξικοπηματίες δεν γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε, ο Αλέξης Τσίπρας, το είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν.

«Η ελληνική δικαιοσύνη που λένε πως είναι ανεξάρτητη δέχτηκε πιέσεις και δίνει άσυλο στους πραξικοπηματίες», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις