Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ρονάλντο μηνύει το Spiegel και απαντά: “Θέλουν να πάρουν λεπτά δημοσιότητας”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρονάλντο μηνύει το Spiegel και απαντά: “Θέλουν να πάρουν λεπτά δημοσιότητας”

    Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η καταγγελία μίας γυναίκας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009 στο Λας Βέγκας.  Όπως είχε καταγγείλει, τότε ο Ρονάλντο είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. Μέχρι σήμερα, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς […]

 

 

Σοκ είχε προκαλέσει πριν από λίγο καιρό η καταγγελία μίας γυναίκας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το 2009 στο Λας Βέγκας. 

Όπως είχε καταγγείλει, τότε ο Ρονάλντο είχε εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων για τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. Μέχρι σήμερα, η γυναίκα αναφερόταν ως «Δεσποινίς C.» και ο κατηγορούμενος ως βιαστής «Κύριος C.»

Ωστόσο με συνέντευξή της στο γερμανικό Spiegel αποκάλυψε την ταυτότητά της. Πρόκειται για την 34χρονη Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, η οποία για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον Ρονάλντο εννέα χρόνια πριν, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων, που έλαβαν χώρα στη σουίτα του ποδοσφαιριστή.

Όπως ισχυρίζεται η Αμερικανίδα, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και στη συνέχεια τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Ο Ρονάλντο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Το νομικό επιτελείο του Ρονάλντο έχει ήδη κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να υπερασπιστεί τον ποδοσφαιριστή, καταθέτοντας μήνυση στο Spiegel, ενώ, ο Κριστιάνο πήρε θέση με live video στο Instagram, λέγοντας:

«Είναι όλα fake news. Ψέματα. Θέλουν να πάρουν λεπτά δημοσιότητας χρησιμοποιώντας τ’ όνομά μου. Λογικό είναι. Συμβαίνει πλέον. Θέλουν να γίνουν γνωστοί, αλλά το έχω συνηθίσει, είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Είμαι χαρούμενος και όλα είναι καλά».

mayorga
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις